Verkkouutiset

PS-nuoret muistuttaa: Koko perussuomalainen liike vastustaa monikulturismia

Perussuomalaiset Nuoret muistuttaa tiedotteessaan, että sekä puolueen, että nuorisojärjestön hallitusten vahvistamien virallisten ohjelmien perusteella koko perussuomalainen liike vastustaa monikulturismia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kyseessä on poliittinen ideologia, jossa tavoitellaan yhtä maailmankulttuuria, jolloin kaikkien lukemattomien kulttuurien ainutlaatuiset erityispiirteet tuhoutuvat.

PS-nuorten mukaan monikulturismi rajoittaa valtaväestön oikeutta omaan kulttuuriin maahantulijoiden vuoksi ja murentaa yhteiskuntarauhaa.

– Emme halua Ruotsin kaltaista uudentyyppistä länsimaalaista monikulttuurista yhteiskuntaa, jossa alueet segregoituvat, kouluja joudutaan sulkemaan konfliktien vuoksi ja kuten viimeaikaisista uutisista olemme joutuneet lukemaan – myös kranaatit lentävät. Haluamme turvallisen Suomen, jossa kaikenväristen yhteiskuntaan sitoutuneiden ihmisten on hyvä olla. Siihen yhteiskuntaan ei kuulu rasismi eikä fasismi, sanoo Perussuomalaiset Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Hän sanoo, että useat eurooppalaiset johtajat, kuten Britannian pääministeri David Cameron, Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan edellinen presidentti Nicolas Sarkozy ovat todenneet monikulttuurisuuden haitalliseksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)