Verkkouutiset

Oikeutta eläimille: Keskustan vaalivoiton vuoksi ”on nyt pakko toimia itse”

Eläinaktivistit syyttävät keskustaa eläinsuojeluvihamieliseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Oikeutta eläimille -yhdistys julkaisi perjantaina varsinaissuomalaiselta sikatiloilta salaa otettuja kuvia ja videoita. Tiedotteessaan yhdistys ottaa kantaa politiikkaan.

”Olemme julkaisseet samanlaisia kuvia jo usean vuoden ajan. Nyt kun eläinsuojeluvihamielinen keskusta voitti vaalit, ei parannusta oloihin ole odotettavissa. Eläinasioista välittävien ihmisten on nyt pakko toimia itse”, kuvaajaksi ilmoittautuva Kristo Muurimaa toteaa yhdistyksen tiedotteessa.

Turun Sanomissa Muurimaa toteaa, että ”sama koskee perussuomalaisia”. Hänen mukaansa keskusta on profiloitunut turkistarhojen puolestapuhujana ja vastustaa kaikkia suojeluparannuksia.

Eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtaja Jari Leppä (kesk.) sanoo TS:ssa väitteitä käsittämättömiksi. Lepän mukaan yhdistyksen tarkoitus on lopettaa kotieläintuotanto Suomesta ja ”on loukkaavaa sanoa, että asiat menevät huonompaan suuntaan, jos keskusta on siellä tai täällä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)