Verkkouutiset

MT: Kolme neljästä luottaa presidentti Sauli Niinistöön

Kansan luottamus tasavallan presidentti Sauli Niinistöön on kovalla tasolla, kertoo Maaseudun Tulevaisuuden teettämä mielipidemittaus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lehden luottamuspuntarissa 72 prosenttia suomalaisista arvioi, että Sauli Niinistö herättää luottamusta kansalaisissa. Eri mieltä on vain 8 prosenttia vastaajista.

Kakkoseksi luottamuspuntarissa yltää keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä. Yli puolet suomalaisista arvioi, että Sipilä herättää luottamusta ihmisissä. Eduskunnan puhemies Eero Heinäluomaan (sd.) luottaa lähes yhtä moni kuin Sipilään. Pääministeri Alexander Stubb (kok.) jää luottamusmittauksessa presidentin ja eduskunnan puhemiehen taakse.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Niinistö, Heinäluoma ja Sipilä herättävät luottamusta tasaisesti eri puolueiden kannattajissa. Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ja Stubb nauttivat sen sijaan lähinnä oman puolueensa äänestäjien luottamusta.

SDP:n puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne ei herätä kansalaisissa tunteita puoleen eikä toiseen.

Kun kysytään luottamusta pääministerinä Stubb päihittää Rinteen ja Soinin.

TNS-Gallup kysyi MT:n pyynnöstä luottamustekijöitä 1 081 suomalaiselta maaliskuun puolivälissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)