Verkkouutiset

SDP:n Antti Lindtman: Eläkeläisten kohtelu on häpeällistä

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin mukaan oppositio ei voi katsoa sivusta hallituksen päätöksiä, jotka ovat kohtuuttomia eläkeläisille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Antti Lindtman toteaa olevansa tyytyväinen, että SDP, vasemmistoliitto ja vihreät tekevät yhteisen välikysymyksen eläkeläisten kohtelusta.

– Vaadimme eläkeläisille arjen turvaa, jonka hallitus on leikkauksillaan viemässä pois. Esimerkiksi lääkekorvausten nostaminen on väärä arvovalinta hallitukselta. On häpeällistä, että hallitus pakottaa vuonna 2015 pienituloiset eläkeläiset valitsemaan lääkkeiden ja ruoan välillä.

– SDP ei hyväksy hallituksen leikkauksia, jotka osuvat kipeästi pieni- ja keskituloisten arkeen. Siksi jätämme asiasta ensi viikolla yhteisen välikysymyksen, Lindtman kertoo tiedotteessaan,

– Olemme vaatineet hallitusta muuttamaan kohtuuttomat päätöksensä. Koska hallitus ei ole kuunnellut eläkeläisten esittämää huolta, teemme asiasta välikysymyksen. Nyt hallituksen on pakko kuunnella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)