Verkkouutiset

Ruotsi riemastui valokuvasta: bikinipukuinen poliisi taltutti kännykkävarkaan

Vapaalla ollut poliisi taltutti varkaan tukholmalaisessa puistossa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vapaalla ollut poliisinainen Mikaela Kellner joutui tositoimiin, kun hän otti ystävineen aurinkoa Rålambshovin puistossa Tukholmassa.

Pian ystävyksiä lähestyi mies, joka ilmoitti myyvänsä lehtiä asunnottomien hyväksi. Kellner ystävineen ilmoitti miehelle, että he eivät ole kiinnostuneita ostamaan lehtiä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kellner alkoi epäillä miehen motiiveja, kun hän ei poistunut paikalta vaan jäi norkoilemaan vilttien ympärille.

– Käskin ystäviäni pitämään silmällä heidän tavaroitaan. Mutta heti kun mies lähti, yksi ystävistäni huomasi hänen kännykkänsä kadonneen, Kellner kertoo The Localille.

Kellnerin mukaan mies käytti lehtiään suojana nostaessaan puhelimen maasta kenenkään huomaamatta.

– Ei ollut aikaa, joten juoksin hänet kiinni, ehkä noin 15 metrin matkan. Yksi ystävistäni on myös poliisi, joten saimme hänet kiinni. Hän yritti päästä karkuun, joten pidimme hänestä kiinni kovemmin.

Sen jälkeen ystävykset soittivat paikalle virantoimituksessa olevat kollegansa, jotka saapuivat paikalle ja ottivat miehen kiinni.

Kellner on työskennellyt poliisina 11 vuotta, mutta ei ole koskaan ennen ottanut ketään kiinni bikineissä. Instagramiin ladattu valokuva tilanteesta on lähtenyt viraaliksi sen jälkeen, kun Aftonbladet uutisoi asiasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)