Verkkouutiset

HS: Touko Aalto mukaan vihreiden puheenjohtajakisaan

Vihreän liiton varapuheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto pyrkii puolueen puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kisa Ville Niinistön seuraajasta vihreän liiton puheenjohtajana on saanut mukaan jo viidennen osallistujan. Helsingin Sanomien mukaan vihreiden varapuheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto on odotetusti ilmoittanut lähtevänsä tavoittelemaan puheenjohtajuutta kesäkuun puoluekokouksessa.

– Yksi asia, mihin haluaisin puheenjohtajana tarttua, on keskusteluilmapiiri. Jos demokratia tai vuoropuhelu ei toimi, vaan puhutaan toistemme ohi, rapauttaa se uskottavuutta siinä, että isoja asioita voitaisiin hoitaa, hän sanoo.

Jyväskylässä asuvan Aallon mukaan hänelle itselleen on tärkeätä vakiinnuttaa vihreiden asemaa koko Suomen yleispuolueena ja tähän tarvitaan hänen mielestään paikalliset kasvot.

Vihreiden puheenjohtajakisaan on jo aiemmin ilmoittautunut mukaan kansanedustaja Emma Kari Helsingistä, kansanedustaja Krista Mikkonen Joensuusta, puolueen varapuheenjohtaja Maria Ohisalo Helsingistä ja kansanedustaja Olli-Poika Parviainen Tampereelta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)