Verkkouutiset

Timo Soini vetoaa: Ensin suomalainen työ ja yrittäminen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin mukaan hallitus tulee parantamaan yritysten kustannuskilpailukykyä. Vastapalveluksena yritysten tulisi ajatella kokonaishyötyä maan kannalta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Nyt on yhdessä yritysten kanssa varmistettava, että kohentunut kustannuskilpailukyky parantaa suomalaisten työllistymistä. Siksi on tärkeää, että isot uudet investoinnit kuten Äänekosken tapaiset projektit rakennetaan suomalaisella työvoimalla ja alihankintoja myöten hankinnat tehdään pääsääntöisesti suomalaisilta alan yrityksiltä, vetosi puheenjohtaja Timo Soini puoluevaltuuston kokouksessa lauantaina.

– Tulevan hallituksen puolueiden puheenjohtajat totesivat yhteisesti tulevan hallituksen värin olevan sinivalkoinen. Se tulee näkymään myös hallituksen linjauksissa. Nyt on yritysten vuoro omalta osaltaan pitää sinivalkoisen politiikan värit kirkkaana. Suurissakaan rakentamishankkeissa ei pidä hakea lyhytnäköisiä voittoja vaan tarkasteltava koko maan kannalta olevaa kokonaishyötyä, Soini totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Soini sanoi, että mitä useampi suomalainen työllistetään jo Äänekosken tehtaan rakentamisvaiheessa, sitä suurempi on yhteiskunnan kokonaisetu.

– Näin varmistetaan investointi- ja veroeurojen helpottavan valtiontalouden tasapainottamista.

Soini näki jotain hyvää tulleen EU:stakin, kun EU-tuomioistuin päätti, että Suomen palkkamääräykset koskevat myös lähetettyjä työntekijöitä ja suomalaisilla ammattiliitoilla on kanneoikeus suhteessa ulkomaisiin yrityksiin.

– Nyt yhdessä tiiviillä yhteistyöllä tulevan hallituksen ja ay- liikkeen kanssa voidaan merkittävästi torjua harmaata taloutta ja varmistaa suomalaisten yritysten yhdenvertainen kilpailuasema suhteessa ulkomaisiin yrityksiin, Soini korosti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)