Mika Ebeling kristillisdemokraattien pormestariehdokkaaksi Helsingissä

Kristillisdemokraateilla on Helsingissä 93 ehdokasta.

  • Helsingin kaupungintalo saa pian uuden johtajan.

    ()

Helsingin kristillisdemokraatit ovat yksimielisesti nimenneet pormestariehdokkaakseen KD:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Mika Ebelingin.

– Tahdon jokaisen kaupungin työntekijän muistavan, että hän on kaupunkilaisten palvelija. Jos tulen valituksi pormestariksi, kaupunkilaiset saavat ottaa minuun yhteyttä, mikäli eivät saa kaupungilta asianmukaista palvelua. Lisäksi tahdon pitää huolta, että kaupungilla on varaa kaikkeen siihen, mitä ihmiset tarvitsevat, Mika Ebeling lupaa tiedotteessaan.

Mika Ebeling on toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna vuodesta 1997 ja aikaisemmin muun muassa joukkoliikennelautakunnassa/HKL:n johtokunnassa 20 vuoden aikana.

Ebeling on jäsenenä varhaiskasvatuslautakunnassa sekä on kristillisdemokraattien puoluevaltuuston jäsen. Koulutukseltaan Ebeling on teologian maisteri, ja hän toimii raamattukouluttajana ja pastorina.

– Päätimme asettaa oman pormestariehdokkaan, koska pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sopii erinomaisesti vaikuttamaan tämän kaupungin menestykseen ja kaikkien helsinkiläisten hyvinvointiin, toteaa KD:n Helsingin piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.