Verkkouutiset

”Heti kun tekonivelet on laitettu Suomelle, osa potkii suoraan polville”

Kansanedustajan mielestä maalla on vihdoinkin mahdollisuus päästä jaloilleen, mutta se ei käy osalle porukoista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Eeva-Liisa Inkeroisen mukaan vientialojen ponnistelut vientivetoisesta työmarkkinamallista, eli niin sanotusta Suomen mallista, ovat kariutuneet.

– Vuosien vääntämisen jälkeen Suomella on vihdoinkin mahdollisuus päästä hatarasti jaloilleen. Heti kun tekonivelet on laitettu polviin, osa porukoista haluaa potkia suoraan polville ja nivusiin, kansanedustaja Harri Jaskari (kok.) kommentoi tilannetta Facebookissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Jaskari viittaa Maaseudun Tulevaisuuteen, jonka mukaan vientialojen ponnistelut vientivetoisesta työmarkkinamallista ovat kariutuneet.

Aamun Kauppalehden mukaan myös työaikalaista on repeämässä ”hirmuinen riita”.

– Ay-liikkeeseen linkittynyt luottamusmiespakko on ay-liikkeen ehdoton vaatimus – luottamushenkilö ei riitä. Sunnuntaikorvauksiin ei saa koskea, Jaskari toteaa.

– Minun on tosi vaikea ymmärtää sitä, miksi emme voi työn murroksen yhteydessä ymmärtää, että uutta työtä ei synny vanhoilla vastakkaisuuksia korostavilla ajattelutavoilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)