Verkkouutiset

”Järkyttävää, että henkilöllisyytensä valehdellut aikuinen on päästetty kouluun lasten kanssa”

Kansanedustaja, eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ville Tavio (ps.) haluaa varmistaa, että taustoiltaan tuntemattomat aikuiset eivät käy kouluaan samoissa tiloissa oppivelvollisuusikäisten kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ville Tavio on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen aikuisten turvapaikanhakijoiden opetuksesta peruskouluissa asianomaisen ministerin vastattavaksi.

Tavion mielestä valtion pitää varmistaa, että taustoiltaan tuntemattomat ja Suomessa opetukseen osallistuvat aikuiset eivät käy kouluaan samoissa tiloissa oppivelvollisuusikäisten kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän paheksuu, että Turussa terroristi-iskun tehnyt, vuonna 1994 syntynyt marokkolaismies laitettiin perusopetukseen valmistavaan opetukseen turkulaiseen peruskouluun.

Tavion mielestä aikuisten turvapaikanhakijoiden ja muiden taustoiltaan tuntemattomien aikuisten koulutus pitää koululaisten turvallisuuden vuoksi järjestää ehdottomasti muissa tiloissa kuin peruskouluissa.

– On järkyttävää, että henkilöllisyytensä valehdellut ulkomaalainen aikuinen mies on päästetty samaan koulurakennukseen lasten kanssa, Tavio sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)