Verkkouutiset

Juha Sipilä ja Petteri Orpo: Ei edellytyksiä yhteistyölle Jussi Halla-ahon PS:n kanssa

Keskustan ja kokoomuksen puheenjohtajat esittävät, ettei hallitusyhteistyö jatku uuden perussuomalaisen puolueen kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministeri Petteri Orpo kertovat esittävänsä keskustan ja kokoomuksen eduskuntaryhmille, että hallituksella ei ole edellytyksiä jatkaa yhteistyötä Jussi Halla-ahon johtaman perussuomalaisten kanssa.

Puoluejohtajat ilmoittivat asiasta Twitterissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

”Keskustelut käyty. Yhteinen esityksemme Kesk./Kok. eduskuntaryhmille: ei edellytyksiä jatkaa Halla-ahon johtaman PS:n kanssa”, sekä Sipilä että Orpo tweettasivat tahoillaan.

Jussi Halla-aho kertoo Facebookissa käyneensä aamulla hyvän ja asiallisen keskustelun pääministeri Sipilän ja ministeri Orpon kanssa hallitusyhteistyöstä.

– Tein selväksi, että nykyinen hallitusohjelma ja turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma riittävät perussuomalaisille, mutta edellytämme, että yhdessä sovitusta pidetään tarkasti kiinni. Pääministeri ilmoitti hetki sitten, että maahanmuuttoa koskevien kirjausten nykyistä tarkempi noudattaminen ei ole mahdollista, ja ettei edellytyksiä hallitusyhteistyön jatkumiselle ole, hän kirjoittaa.

Kokoomuksen ja keskustan eduskuntaryhmät on kutsuttu koolle ylimääräiseen kokoukseen tänään kello 19.30. Kokoomuksen puoluehallitus kokoontuu tätä ennen kello 18.30.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)