Verkkouutiset

Sdp:n alkavat yt-neuvottelut: ”Ay-liike sai muutoksen, tulisiko sieltä apua”

Entinen puoluesihteeri muistuttaa, että vuosi sitten osa ay-liikkeestä pani paljon tarmoa saadakseen Sdp:ssa aikaan muutoksen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sdp:n puoluesihteerinä 1987-1991 toiminut Ulpu Iivari on laittanut Facebook-päivitykseensä linkin tähän MTV:n uutiseen. Siinä kerrotaan Sdp:n vaalitappion vuoksi 1,3 miljoonalla eurolla vuodessa tippuvista tuloista ja sen vuoksi tulevista yt-neuvotteluista,

”Osa ammattiyhdistysliikkeestä pani vuosi sitten aika paljon tarmoa ja rahaa saadakseen aikaan muutoksen Sdp:ssa. Tulisiko sieltä apua nykyiseen tukalaan tilanteeseen”, Ulpu Iivari on kirjoittanut päivitykseensä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Keskustelussa hän toteaa, että ”en todellakaan ilakoi” ja huomauttaa päätöksistä seuraavan vastuun.

Pitkässä jatkoviestissään Iivari toteaa osallistuneensa aktiivisesti kaikissa vaaleissa vaalityöhön senkin jälkeen, kun hän putosi 2004 europarlamentista.

”Nyt alkaa riittää. En tunnista enää Sdp:ta juurikaan samaksi puolueeksi, jossa olin töissä 1970- ja 1980-luvuilla ja jonka riveissä olen ollut kansan valtakirjalla eduskunnassa ja europarlamentissa”, Ulpu Iivari kirjoittaa.

Hän kertoo olleensa vuosi sitten Sdp:n Seinäjoen puoluekokouksessa omat kulunsa maksavana kutsuvieraana.

”Muistan elävästi puheenjohtajaäänestyksen aamun. Hotellin aamiaishuone oli täynnä minulle entuudestaan tuntemattomia puoluekokousedustajia, joilla oli ilmeisesti vain yksi tehtävä eli äänestää istuva puheenjohtaja kumoon. Yhtään puheenvuoroa puolueen tulevaisuudesta ja ohjelmakysymyksistä en havainnut heidän käyttävän”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)