Verkkouutiset

”Tämä on suomalaista informaatiosodankäyntiä”

Kansanedustaja Jussi Niinistön mielestä Suomen reserviläiskirje on saanut ansaitsemansa huomion maailmalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunnan puolustusvaliokunnan entinen puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps.) kirjoittaa blogissaan maailman tiedotusvälineiden huomiosta, jota Suomen 900 000 reserviläiselle puolustusvoimiltamme lähtevä kirje on saanut.

– Parhaillaan postitettavana olevat kirjeet saivat tätäkin kautta ansaitsemansa huomion ja sitä kautta myös puolustusratkaisumme: Suomella ei ole piskuista ammattiarmeijaa kuin vaikka Ruotsilla vaan yleiseen asevelvollisuuteen pohjautuva, kohtuullisen suuri, koko maata puolustava reserviläisarmeija, Jussi Niinistö kirjoittaa.

– Reserviläiskirjeen uutisointi maailmalla on lisännyt puolustuksemme uskottavuutta. Pilke silmäkulmassa voi todeta, että tämä on suomalaista informaatiosodankäyntiä parhaimmillaan – oli ”operaatio reserviläiskirje maailman mediassa” sitten tarkoituksella suunniteltu tai tuottamuksellisesti tehty. Epäilen jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Jussi Niinistön mukaan ”kylmän sodan päätyttyä virta vei pitkään kohti ammattiarmeijoita ja yleisestä asevelvollisuudesta luopumista. Nyt virta on kääntymässä. Ruotsikin joutuu vielä ottamaan lusikan kauniiseen käteensä. Suomen puolustusratkaisu on kestävä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)