Verkkouutiset

Antti Rinne HS:ssa: SDP:n eduskuntaryhmä on yhtenäinen

Sosialidemokraattien puheenjohtaja näkee puolueen tilanteen "mielenkiintoisena haasteena".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tiukkaan tilanteeseen SDP:n heikon kannatuksen takia joutunut puheenjohtaja Antti Rinne uskoo voivansa edelleen pitää joukot yhtenäisinä. Hänen mukaansa kyseessä on ”miellyttävä haaste”.

– Meillä on monessakin asiassa aika erilaisia näkemyksiä, mutta ne on yhteen sovitettavissa. Se tekee puolueen johtamisesta miellyttävän haasteen. Eduskuntaryhmä on yhtenäinen. Yritän kasata tämän puolueen siten, että Sdp on tulevaisuuden puolue, jonka varaan voi laskea, että saadaan turvallisuutta, työtä ja oikeudenmukaisuutta suomalaiseen yhteiskuntaan, Antti Rinne sanoo Helsingin Sanomille.

Edellisen kerran SDP on voittanut vaalit vuonna 2004. Rinteen mukaan SDP:ssä on tehty analyysi, että puolueen keskityttävä parantamaan asemiaan kaupungeissa, joissa vahvoja ovat kokoomus ja vihreät.

– Kuntavaalien jälkeen todettiin, että meidän pitää löytää politiikan lohkoja, jotka vahvistavat käsitystä meistä kaupungeissa, kasvukeskuksissa ja yliopistopaikkakunnilla. Tämä työ meillä on nyt käynnissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)