Verkkouutiset

PS-Nuoret vaatii EU:sta kansanäänestystä seuraavaan hallitusohjelmaan

Perussuomalaiset Nuoret vaatii kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä EU:ssa vuoteen 2020 mennessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Järjestö linjaa, että kansanäänestys on kirjattava uuteen hallitusohjelmaan vuoden 2019 eduskuntavaalien jälkeen. Samalla Suomen on aloitettava valmistelut palatakseen takaisin kansalliseen valuuttaan.

– Me nuoret emme koskaan ole saaneet äänestää Suomen jäsenyydestä EU:ssa, ja liittovaltiokehityksen kiihtyessä kysymys on ajankohtaisempi kuin kertaakaan 2000-luvulla. Etenkin yhteisvaluutta euron osoittauduttua taloudelliseksi ja sosiaaliseksi katastrofiksi Suomelle, tulee meidän antaa kansalle tilaisuus äänestää, tahdommeko jäädä uppoavaan unioniin, sanoo Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

Äänestyksen lisäksi vuoteen 2020 mennessä Perussuomalaiset Nuoret tahtoo muun muassa poistaa työehtosopimusten yleissitovuuden, luopua virkamiesruotsin vaatimuksista ja pakkoruotsista, ottaa käyttöön yleisen kansalaispalveluksen miehille ja naisille sekä erottaa kirkon ja valtion toisistaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)