Verkkouutiset

Operaatio Lumihiutale jälleen autoilijoiden apuna

Autoliiton vapaaehtoisen tiepalvelun Operaatio Lumihiutale järjestetään jo 46. kerran.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Operaation aikana tiepalvelumiehet päivystävät tehostetusti ja valmistautuvat auttamaan tien päällä ongelmiin joutuneita. Operaatio Lumihiutale käynnistyy lauantaina 13. joulukuuta ja jatkuu 4. tammikuuta saakka.

Operaatio Lumihiutale on kuulunut Autoliiton vapaaehtoisten tiepalvelumiesten jouluperinteisiin kymmenien vuosien ajan. Joulunajan tehostettu tiepalvelupäivystys tarkoittaa sitä, että kaikki tiepalvelumiehet ovat valmiudessa auttamaan tien päällä pulaan joutuneita.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Operaatio Lumihiutale keskittyy loppuvuoteen, jolloin ihmiset matkustavat joulun ja uudenvuoden viettoon. Kun ihmiset liikkuvat paljon, myös apua tarvitaan tavanomaista enemmän. Vaihtelevat keliolosuhteet tuovat omat haasteensa, Autoliiton vapaaehtoisesta tiepalvelusta vastaava koulutuspäällikkö Teppo Vesalainen sanoo.

Hän muistuttaa, että hätätilanteissa nopeaa avun saantia auttaa se, että matkapuhelimessa on virtaa.

– Matkapuhelin kannattaakin pitää täyteen ladattuna aina ajon aikana. Tärkeät puhelinnumerot, kuten yleinen hätänumero 112 ja tiepalvelunumero kannattaa tallettaa puhelimen muistiin. Näin ne ovat saatavilla helposti, jos apua tarvitaan, Vesalainen opastaa.

Autoliiton kaikille avoin tiepalvelunumero on 0200 8080. Sen kautta tilatut palvelut ovat maksullisia ja puhelun hinta on 1,95 €/min + pvm. Autoliiton jäsenille on oma maksuton puhelinnumero, josta tilatut palvelut ovat maksullisia. Autoliiton Plus-jäsenille on maksuton puhelinnumero, josta tilatut palvelut ovat maksuttomia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)