Verkkouutiset

Nuorisoseurojen liitto haluaa maahanmuuttajat mukaan toimintaan

Suomen Nuorisoseurojen liittokokouksen mukaan taiteen ja kulttuurin keinoin on mahdollisuus luoda siltaa maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten välille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tampereella viikonloppuna kokoontunut Suomen Nuorisoseurojen liittokokous muistuttaa, että kriisit Afrikassa ja Lähi-idässä ovat aiheuttaneet ennennäkemättömän muuttoliikkeen myös Suomen suuntaan.

– Yhteistä kieltä kantaväestön kanssa on harvoin ja tavatkin ovat toisilleen tuntemattomia. Taiteen ja kulttuurin kieli on kuitenkin universaali ja sen keinoin on mahdollisuus luoda siltaa maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten välille, nuorisoseurakokous toteaa tiedotteessaan.

Nuorisoseurakokous kannustaa kaikkia toimijoitaan – keskusseuroja, jäsenseuroja sekä yksittäisiä jäseniä – kehittämään toimintaansa siten, että maahanmuuttajien kynnys osallistua toimintaan olisi mahdollisimman matala.

Liitto kannustaa kaikkia lähtemään rohkeasti mukaan tarjoamaan apua vastaanottokeskuksille ja kunnille ja saada näin uutta toimintaa ja jäseniä.

Nuorisoseuroissa on yhteensä yli 40 000 jäsentä noin 700 seurassa ympäri maata.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)