Verkkouutiset

Miksi presidentti Niinistö ei tapaa Naton pääsihteeriä? Näin kansliasta kommentoitiin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ei ehdi tiiviin aikataulun vuoksi tavata Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg vierailee huomenna ja torstaina Suomessa pääministeri Alexander Stubbin (kok.) kutsusta.

Vierailunsa aikana hän tapaa myös ulkoministeri Erkki Tuomiojan (sd.), puolustusministeri Carl Haglundin (r.) sekä eduskunnan puhemies Eero Heinäluoman ja puolustusvaliokunnan edustajia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ei ehdi jo valmiiksi tiiviin aikataulunsa vuoksi kuitenkaan tavata Stoltenbergiä.

Syynä ovat torstaille asti jatkuva Ruotsin kuningasparin vierailu sekä samalle päivälle osuva tapaaminen EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan Federica Mogherinin kanssa, vahvistetaan presidentin kansliasta.

– Tähän voisi vielä lisätä, kuten presidentti itsekin Ykkösaamussa lauantaina sanoi, hän on tavannut Naton pääsihteerin vasta pari viikkoa sitten Münchenin turvallisuuskonferenssissa, lehdistösihteeri Liina Aulin jatkaa.

Pääministeri Stubb ja pääsihteeri Stoltenberg keskustelevat tapaamisessaan muun muassa Suomen ja Naton kumppanuusyhteistyöstä, Ukrainan tilanteesta sekä EU:n ja Naton yhteistyöstä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)