Verkkouutiset

Italialaislehti esittelee Suomen miniristeilyt: ”Seksiä laivalla – tässä porauslautta”

Italialainen Today.it –lehti kuvailee Helsingin ja Tukholman välisiä autolauttojamme sangen värikkäin sanankääntein.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lehti nimeää Tallink Siljan Ja Viking Linen alukset sangen alatyylisellä sanalla, mutta suomeksi riittäköön ”porauslautta”, joka kuuluu myös suomalaiseen puheenparteen. Tätä Suomi-kuvaa myydään ehkä hieman yllättäen lehden naisille tarkoitetussa osiossa.

Aluksi lehti viittaa Pohjoismaiden vapautuneeseen kulttuuriin, jossa monet miehet ja naiset, nuoret ja vanhat etsivät pientä seikkailua. Lehden mukaan viattomilta vaikuttavat miniristeilyt ovat uutta tällä saralla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tosin Today mainitsee, että pääosa matkustajista on lapsiperheitä, jotka haluavat risteilyllään syödä, käydä elokuvissa, katsella esityksiä ja shoppailla tax free-kaupoissa. Joista runsaat alkoholiostokset saavat erityismaininnan. Lehti myös kehuu matkojen halpaa hintaa.

Sitten se toinen maailma aukeaa lehden mukaan laivojen ravintoloissa ja diskoissa, joissa etsitään satunnaisia seksisuhteita ja hillitöntä menoa.

Todayn mukaan ilmiö on niin yleinen, että Viking Line on saanut Italiassa Love Boat-televisiosarjaa mukaillen oman pittoreskin terminsäkin: ”porauslautta”.

– Ken astuu porauslauttaan, hyväksyy yhden säännön, joka ei ole kirjoitettu virallisiin risteilysääntöihin: ”Mikä tapahtuu porauslautalla, jää porauslautalle”, Today tietää.

Lehti kertoo, että sillä on yli 29 miljoonaa kävijää kuukaudessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)