Verkkouutiset

Jone Nikula raivostui keskioluesta: Pidetään se keskusta oppositiossa nyt kunnolla

Tunnetun radiojuontajan mielestä keskustan "jätkillä on varpaat savessa ja pää jäässä".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mediapersoona Jone Nikulan tästä löytyvä purkaus keskustan keskiolutehdotuksesta Radio Rockin Päivävuoro-ohjelmassa leviää vilkkaasti sosiaalisessa mediassa.

– Jos tuoreiden arvioiden mukaan liikkuvia äänestäjiä on noin miljoonan verran, niin se tahtoo sanoa että huhtikuun vaaleissa näistä liikkuvien joukosta on ennustettu jopa 300 000-400 000 ääntä satavaksi keskustan laariin, vain siksi että oppositiopuolueena keskusta ei ole ollut ottamassa hittiä näistä ensin six-, sitten five- ja lopulta fourpackin (hallituksen) tekemistä päätöksistä tai pikemminkin päättämättömyyksistä, Jone Nikula sanoo katkelmassa.

– Toivon että tämän uutisen nyt kajahdettua valloilleen kaikki vielä kerran harkitsevat, että pidetään se keskusta siellä oppositiossa nyt kerralla ja kunnolla ja loppuun saakka, Nikula toteaa runsaiden voimasanojen myötä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)