Verkkouutiset

Kansanedustaja tyrmää paperittomien terveyspalvelut – ”aiheuttaa rikollisuutta”

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) tyrmää hallituksen esityksen, jolla halutaan velvoittaa kunnat tarjoamaan ns. paperittomille maahanmuuttajille tiettyjä terveyspalveluita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Suomen ei tule pyrkiä koko maailman sosiaalitoimistoksi, vaan huolehtia omista kansalaisistaan ja täällä luvallisesti asuvista henkilöistä. Paperittomien maahanmuuttajien houkuttelu Suomeen aiheuttaa kunnissa esimerkiksi aggressiivisen kerjäämisen lisääntymistä ja rikollisuutta, Olli Immonen sanoo tiedotteessaan.

Hän toteaa, että mikäli hallituksen esitys hyväksytään ja tiettyjä terveyspalveluita aletaan tarjota myös paperittomille maahanmuuttajille, tulee Suomeen kohdistumaan lisääntyvissä määrin synnytysturismia ja muuta terveysmatkailua.

Immosen mielestä ”on uskomatonta, että olemme tekemässä samoja virheitä, mitä yritetään samanaikaisesti muissa Euroopan maissa korjata”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)