Verkkouutiset

PS:n Olli Immonen: Islamistit näkevät vasemmistopuolueet helppoina käsikassaroina

Kansanedustajan mukaan sosialidemokraatit ovat veljeilleet islamistien kanssa aiemminkin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoittaa Facebookissa viime päivien uutisesta, joka koskee radikaali-islamistiksi paljastuneen ”lelusalakuljettaja” Rami Adhamin liittymistä Sdp:een ja eroa Sdp:sta.

Tapaus ei Immosen mukaan ”ole mikään yksittäistapaus, vaan demarit ovat todistetusti veljeilleet islamistien kanssa aktiivisesti aikaisemminkin”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Myös demarit ja muut vasemmistopuolueet Suomen ulkopuolella ovat toistuvasti jääneet rysän päältä kiinni yhteistyöstä islamistimaahanmuuttajien kanssa, Olli Immonen toteaa.

– Vasemmistolaisten hallitsema mediakenttä tai vasemmistopoliitikot eivät tietenkään näe tässä toistuvassa veljeilyssä mitään ongelmaa – sen sijaan ne näkevät ongelmana pikemminkin esimerkiksi sen, ettei perussuomalaiset koe tarpeelliseksi ryhtyä toimenpiteisiin Helsingin Sanomien valheellisten väitteiden pohjalta, joiden mukaan joillakin perussuomalaisilla olisi ”kytköksiä ääriliikkeisiin”.

Tuoreimman tapauksen kohdalla demarit tuntuvat Immosen mukaan olevan jälleen kerran harmissaan vain siitä, että asia paljastui näinkin laajasti.

– Sen sijaan demareita ei tunnu lainkaan harmittavan ja huolestuttavan se, että islamistit jostain syystä valitsevat kerta toisensa jälkeen demarit tai jonkun muun vasemmistopuolueen vaikutuskanavakseen, hän kirjoittaa.

– Voidaan tietysti pohtia myös sitä, miksi demarit ja muut vasemmistopuolueet vetävät koko ajan puoleensa ääriajatteluun taipuvaisia islamisteja. Voisiko olla niin, että islamistit näkevät vasemmistopuolueet helppoina käsikassaroina, joiden toimintaan osallistumalla on mahdollista vaikuttaa siihen, että he saavat lisää islamin ilosanomaa levittäviä uskonveljiään Suomeen ja muualle Eurooppaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)