Verkkouutiset

SDP:n Antti Lindtmanin mukaan velkaongelma jää hoitamatta

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanin mukaan velkaongelma jää Juha Sipilän (kesk.) hallitukselta hoitamatta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Antti Lindtmanin mielestä kehysriihessä hallitukselta loppui puhti ja rohkeus tehdä tarvittavat uudistukset.

– Kädet nousivat pystyyn ratkaisevalla hetkellä. Hallitukselta jää perinnöksi petetyt lupaukset ja velkaongelma, hän sanoi vappuna Imatralla, Joutsenossa ja Lappeenrannassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Lindtmanin mielestä kahden vuoden aikana olemme nähneet, mihin kova leikkauspolitiikka yhdistettynä suurituloisia suosiviin veronkevennyksiin on johtanut.

– Sekä talous että työllisyystavoitteet karkaavat. Vallassa on päättäjät, jotka itse vaativat leikkauksia palkansaajilta, työttömiltä, eläkkeensaajilta sekä opiskelijoita ja samalla jakavat uusia etuja omille taustaryhmilleen.

Lindtmanin mukaan jälleen kerran olemme tilanteessa, jossa maa tarvitsee sosialidemokratiaa oikeistohallituksen jäljiltä.

– Joka kerta sodan jälkeen vuonna 1966, 1995, 2007 ja nyt viimeistään on selvää, että vuonna 2019 SDP:tä tarvitaan jälleen tekemään ne uudistukset, joilla maa nostetaan jaloilleen.

Lindtmanin mukaa Suomi tarvitsee työllisyyttä tukevia uudistuksia, joilla kaikki pidetään mukana.

– Näitä ovat esimerkiksi joustava perhevapaauudistus sekä toisen asteen tutkinnon varmistaminen kaikille oppivelvollisuusikää pidentämällä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)