Verkkouutiset

Ben Zyskowicz välikysymyksestä: Kuinka ääliöinä vihreät äänestäjiä oikein pitävät?

Vihreät esittivät välikysymyksen säästöistä, joita olivat itse tekemässä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz suomii Verkkouutisten BenTV:ssä vihreiden Ville Niinistöä silkasta populismista ammatillisen koulutuksen leikkauksia koskeneessa välikysymyksessä. Välikysymys esitettiin hallitukselle vihreiden johdolla tällä viikolla.

– Ajatelkaa nyt. Salonkipopulisti Ville Niinistö teki välikysymyksen hallitukselle sellaisista ammatillisen koulutuksen säästöistä, joista hän on itse ollut päättämässä edellisen hallituksen ministerinä.

Viime hallituskaudella esitetyt säästöt kaatuivat eduskunnassa, mutta Zyskowiczin mukaan vihreät eivät yksinkertaisesti voi sivuuttaa omaa osallisuuttaan tässä kysymyksessä. Ville Niinistö ja vihreät pitivät kyseisiä säästöjä edellisellä hallituskaudella välttämättöminä tulevaisuuden turvaamiseksi.

– Nyt ne samat säästöt aiheuttavat (vihreiden mukaan) nuorten syrjäytymistä ja kaikkea muuta pahaa. Kuinka ääliöinä vihreät oikein äänestäjiä pitävät?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)