Ben Zyskowicz välikysymyksestä: Kuinka ääliöinä vihreät äänestäjiä oikein pitävät?

Vihreät esittivät välikysymyksen säästöistä, joita olivat itse tekemässä.

  • LKS 20160610 - Kansanedustaja Ben Zyskowicz kokoomuksen puoluekokouksessa Lappeenrannassa perjantaina 10. kesäkuuta 2016. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

    Ben Zyskowicz.

    ()

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz suomii Verkkouutisten BenTV:ssä vihreiden Ville Niinistöä silkasta populismista ammatillisen koulutuksen leikkauksia koskeneessa välikysymyksessä. Välikysymys esitettiin hallitukselle vihreiden johdolla tällä viikolla.

– Ajatelkaa nyt. Salonkipopulisti Ville Niinistö teki välikysymyksen hallitukselle sellaisista ammatillisen koulutuksen säästöistä, joista hän on itse ollut päättämässä edellisen hallituksen ministerinä.

Viime hallituskaudella esitetyt säästöt kaatuivat eduskunnassa, mutta Zyskowiczin mukaan vihreät eivät yksinkertaisesti voi sivuuttaa omaa osallisuuttaan tässä kysymyksessä. Ville Niinistö ja vihreät pitivät kyseisiä säästöjä edellisellä hallituskaudella välttämättöminä tulevaisuuden turvaamiseksi.

– Nyt ne samat säästöt aiheuttavat (vihreiden mukaan) nuorten syrjäytymistä ja kaikkea muuta pahaa. Kuinka ääliöinä vihreät oikein äänestäjiä pitävät?

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.