Verkkouutiset

Virolaiset työnantajat etsivät Suomesta IT-alan osaajia – tarjolla jopa löytöpalkkio

Viron elinkeinoelämän kehittämissäätiön perustama Work in Estonia -hanke jalkautuu virolaisten työnantajien kanssa tällä viikolla rekrytointitapahtumiin Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tapahtumat järjestetään yhdessä Suomen TE-palveluiden kanssa ja niiden tarkoituksena on löytää osaajia Viron IT-alan tarpeisiin.

Work in Estonia -verkkopalvelussa on aloitettu myös Talenthunt -löytöpalkkio-ohjelma, jossa aluksi neljä yritystä tarjoavat asiantuntija- ja päällikkötason onnistuneiden rekrytointien suosittelijalle tai rekrytoitavalle itselleen rahallisen löytöpalkkion.

Work in Estonia -palvelun tavoitteena on herättää huomiota sillä, että Viro tarjoaa työpaikkoja osaaville omien alojensa ammattilaisille myös rajojensa ulkopuolelta. Verkkopalvelussa esitellään erityisesti IT-alalle sijoittuvia ura- ja työmahdollisuuksia, joista suomalaisille työnhakijoille tarjoutuu nyt mahdollisuus kuulla lisää Turussa, Tampereella ja Helsingissä järjestettävissä rekrytointitapahtumissa.

– Virossa jo asuvat ja työskentelevät suomalaiset suosittelevat lähes varauksetta sinne muuttoa myös muille. Uskomme konkreettisen, tuhannen euron suuruisen löytöpalkkio-kannusteen auttavan sanan levittämisessä entisestään ja että löydämme Suomesta näihin neljään ensimmäiseen Talenthunt-kampanjassa mukana olevaan työpaikkaan nopeasti oikeanlaiset osaajat, sanoo Work in Estonia -hankkeen projektijohtaja Karin Patune.

TE-keskuksen mukaan Suomessa on työttömänä noin 12 000 IT-alan ammattilaista ja Virossa on jatkuvasti tarjolla satoja saman alan työpaikkoja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)