Verkkouutiset

Turmakoneen lento hetki hetkeltä – viimeinen nopeus yli 700 km/h

Ranskan alpeille syöksyi tiistaina Germanwingsin matkustajakone.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Germanwings on saksalaisen Lufthansan omistama halpalentoyhtiö. Barcelonasta Düsseldorfiin matkalla olleessa Airbus A320-koneessa oli kaikkiaan 144 matkustajaa ja 6 miehistön jäsentä. Kaikkien kerrotaan menehtyneen turmassa. Uhreista 45 oli espanjalaisia

BBC:n live-seurannan mukaan koneen jäänteet löydettiin melko pian turman jälkeen ja myös uhrien ruumiita on löydetty. Turmapaikka on noin kahden kilometrin korkeudessa.

Lufthansan toimitusjohtaja Carsten Spohr otti twitterissä osaa turmakoneen matkustajien ja miehistönjäsenten läheisten suruun.

”Toivomme, että eloonjääneitä löytyy”, hän kirjoitti hieman ennen puoltapäivää.

Lentokoneiden reittejä ja lentotietoja reaaliajassa seuraava Flightradar24-palvelu on kerännyt koneen matkan Barcelonasta turmapaikalle videoksi, jolta voi myös seurata koneen nopeuden ja korkeuden muutoksia.

Katso koneen lentotiedot hetki hetkeltä tästä.

Flightradar24:n tietojen perusteella koneen nopeus oli turmahetkellä 378 solmua eli hieman yli 700 kilometriä tunnissa. Kone syöksyi noin 11 kilometrin matkalentokorkeudestaan maahan alle kymmenessä minuutissa.

Turman syytä ei vielä tiedetä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)