Verkkouutiset

Donald Trump haluaa kuulla hyviä uutisia itsestään

Uuden kampanjapäällikön kerrotaan osaavan käsitellä alamäessä olevaa ehdokasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tiukassa vaalissa ehdokkaan ja hänen taustajoukkojensa kesken psykologian pitää toimia.

Myös kovan miehen maineessa olevan Donald Trumpin kerrotaan tarvitsevan myönteisiä tietoja kampanjastaan. Huffington Postin mukaan Trumpin uusi kampanjapäällikkö Kellyanne Conway hoitaa esimiehensä mielentilaa hyvillä uutisilla.

– Kelly kertoo Trumpille, mitä hän haluaa kuulla, eräs Trumpin nimetön kampanjalähde arvioi.

Lähteen mukaan Conway osaa diplomaattisen retoriikan. Entisen, erotetun kampanjapäällikön Tony Fabrizion kerrotaan sanoneen Trumpille suoraan arvionsa siitä, miten kannatus on alkanut laahata.

– Hän (Conway) on nainen, josta Trump pitää – hän osaa kertoa pehmeällä tavalla tilanteen ja rohkaista ehdokasta, mutta välttää suoraa kritiikkiä.

Trumpin heikkenevä kannatus on paitsi tuonut kampanjaorganisaatioon muutoksia, myös saanut Trumpin pyytämään anteeksi kovia lausuntojaan.

Conwayn psykologista pelisilmää kehutaan ”nerokkaaksi”, koska se voi vahvistaa Trumpin itsetuntoa kampanjan suhteen. Toisaalta ikävien uutisten välttäminen ei voi loputtomiin toimia, kampanjaa läheltä seuraavat lähteet muistuttavat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)