Verkkouutiset

Poliisinainen kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi

Satakunnan kokoomus esittää porilaista ylikonstaapeli Mari Kaunistolaa eurovaaliehdokkaaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lounais-Suomen poliisin viestintäpäällikkönä toimiva Mari Kaunistola, 35, on myös filosofian maisteri. Hän on Porin kaupunginvaltuutettu ja perusturvalautakunnan jäsen.

Mari Kaunistola on poliisin kenttätöiden ja ennaltaehkäisevän työn lisäksi toiminut myös hätäkeskuspäivystäjänä ja paikallisradiotoimittajana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kaunistolan avomies on tunnettu jääkiekkoerotuomari Jari Levonen. Kaunistolan eurovaalikampanjan kampanjapäällikkönä toimii kansanedustaja Sampsa Kataja.

Kokoomuksen puoluehallitus päättää uusista eurovaaliehdokkaista tänään lauantaina.

Verkkouutiset on aiemmin kertonut puolueen varapuheenjohtaja Anne-Mari Virolaisen ja yrittäjä Jukka Savolaisen ehdokkuuksista.

Turvallisuutta

Satakunnan kokoomuksen puheenjohtaja Juha Vasama iloitsee Mari Kaunistolan ehdokkuudesta.

Vasaman mukaan ”Mari on tunnettu keskeisenä toimijana niin porilaisessa kuin maakunnallisessa päätöksenteossa. Satakuntaliiton hallituksen jäsenenä ja lukuisissa EU-projekteissa mukana olleena hänelle on kertynyt rautainen EU-osaaminen, jonka saamme nyt yhteiseen käyttöömme”.

– Satakunnan kannalta on mahtavaa, että saamme täältä ehdokkaan, joka varmasti kokoaa joukkoja yli puoluerajojen, Vasama kiittelee piirin tiedotteessa.

Mari Kaunistola nostaa kampanjassaan esille turvallisuutta.

– Turvallisuuspolitiikka on noussut viimeaikaisten tapahtumien johdosta keskeiseen rooliin. EU:n rooli rauhan unionina on ollut rikkumaton. EU:lla tulee olla vahva yhteinen näkemys miten Venäjän kanssa toimitaan jatkossa, Mari Kaunistola linjaa.

– Rauhattomuus luo maaperää myös rikollisuudelle, jonka torjunta edellyttää yhteistyön tiivistämistä koko EU:n alueella. Huumausaineet ja ihmiskauppa ovat todellisuutta siinä missä lapsiin ja naisiin kohdistuva väkivaltakin. Turvallisuus vaatii myös tekoja, Kaunistola vaatii.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)