Verkkouutiset

Miljoona marssii tänään Pariisissa – mittavat turvatoimet

Miljoona ihmistä kokoontuu tänään Pariisiin marssimaan sananvapauden ja suvaitsevaisuuden puolesta Charlie Hebdo -satiirilehteen keskiviikkona tehdyn terrori-iskun jälkeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Solidaarisuusmarssiin on osallistumassa myös Euroopan päämiehiä, kuten Britannian pääministeri David Cameron, Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Italian pääministeri Matteo Renzi. Myös Suomen pääministeri Aleksander Stubb osallistuu marssiin.

Joukkoliikenne Pariisissa ja sen ympärillä on tänään ilmaista, jotta sadat tuhannet ihmiset pääsevät tapahtumaan ja sieltä pois. Ainakin yksi junayhtiö on leikannut hintojaan tukeakseen muista kaupungeista tapahtumaan matkustavia ihmisiä, kirjoittaa The Guardian.

Ranskan hallitus on luvannut mittavat turvatoimet taatakseen marssijoiden turvallisuuden. Suur-Pariisin alueella partioi 500 sotilaan vahvistusjoukot. Tuhannet virkapukuiset ja siviiliasuiset poliisit valvovat marssin sujumista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)