Jukka Kopra. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Jukka Kopra: Keskusta omaksunut vasemmistolaiset tavoitteet

Kokoomusedustajan mukaan hallituksen yrittäjyyspolitiikka on näpertelyä.

Kokoomuksen kansanedustaja Jukka Kopra tyrmää keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvisen puheet yrittäjämyönteisestä hallituksesta.

– Kurvisen keskusta on tukevasti asemoitunut sosialistiseen yrittäjäpolitiikkaan ja omaksunut vasemmistolaiset tavoitteet, Kopra sanoo tviitissään.

Kokoomusedustaja viittaa Suomenmaan juttuun, jossa Kurvinen toteaa nykyisen hallituksen tehneen yrittäjien kannalta hyviä linjauksia, joihin kokoomus ei olisi hallituksessa pystynyt. Keskustan ryhmäjohtaja mainitsee rekrytointituen ja ensimmäisen työntekijän palkkaamisen helpottamisen sekä investointien edistämisen verotuksen tuplapoistoilla.

– Si­ni­pu­na­hal­li­tus oli­si ol­lut yrit­tä­jil­le huo­nom­pi vaih­to­eh­to, sil­lä il­man kes­kus­taa se tus­kin oli­si vie­nyt näi­tä asi­oi­ta eteen­päin, Kur­vi­nen toteaa lehdelle.

Jukka Kopra ei ole vakuuttunut hallituksen toimista.

– Vain lisää tukia ja veronäpräystä, eivätkä Suomen Yrittäjien, Keskuskauppakamarin tai edes työ- ja elinkeinoministeriön ehdotukset etene.

Myös kokoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittinen sihteeri Sakari Rokkanen vastaa Kurviselle.

– Sillä on syynsä, miksi (Antti) Rinne (sd.) valitsi keskustan hallitukseen eikä kokoomusta! Me emme olisi siunanneet vasemmistohallituksen velkarallia, vaan olisimme edellyttäneet aitoja uudistuksia.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt