Iran ampui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ohjuksia USA:n Irakissa käyttämiin tukikohtiin. AFP PHOTO / HO / IRAN PRESS/LEHTIKUVA

Iranin komentaja: Rankempi kosto on tulossa

Iranin vallankumouskaartin prikaatikenraali Abdullah Araghi vannoo yhä kostoa USA:lle.

Iranin sotilasjohdon lausuntojen perusteella Iran ei ole vielä valmis liennytykseen. Iranin Vallankumouskaartin prikaatikenraali Abdullah Araghi vannoo Iranin medialle, että Teheranin ”rankempi kosto” on pian tulossa. Araghi toimii tiettävästi vallankumouskaartin maajoukkojen apulaiskomentajana.

Asiasta uutisoivan Sky Newsin mukaan Araghi kommentoi asiaa sen jälkeen kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump oli todennut puheessaan Iranin vaikuttavan lopettaneen sotatoimensa tältä erää.

Vallankumouskaartin vara-amiraali Ali Fadavi kuvasi Iranin ohjusiskua puolestaan erääksi osoitukseksi maan asevoimien kyvyistä.

– Nousimme vastustamaan vihollista. Mikään muu maa ei ole kyennyt näyttämään Yhdysvalloille kaapin paikkaa, hän totesi Iranin medialle.

Ali Fadavin mukaan Yhdysvallat ei voinut tehdä mitään estääkseen Iranin iskua. Iranin mediassa on yhä toisteltu vääriä väitteitä iskujen 80 amerikkalaisuhrista ja kerrottu iskujen tuhonneen runsaasti amerikkalaista kalustoa.

LUE MYÖS:

Tuho satelliittikuvissa: Iranin ohjusten tarkkuus yllätti

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt