Verkkouutiset

Wille Rydman: Monikulturistien painostuksesta huolimatta poliisi ei peitellyt

Kansanedustajaa kiittää Helsingin poliisia avoimesta ja epämiellyttävää totuutta peittelemättömästä tiedotuksesta koskien uudenvuodenyötä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman viittaa Facebook-päivityksessään poliisin tiistaiseen tiedottamiseen uudenvuodenyön seksuaalirikoksista Helsingissä.

– Itse ilmiössä ei ole mitään hyvää, mutta poliisi ansaitsee täyden tunnustuksen siitä, että se hätääntyneiden monikulturistien julkisesta painostuksesta huolimatta on alkanut tiedottaa avoimesti ja epämiellyttävää totuutta peittelemättä, Wille Rydman kirjoittaa.

– Neuvostojärjestelmä romahti, kun glasnost mahdollisti sen toteamisen, ettei keisarilla ollut vaatteita – avoin tosiasioiden tunnustaminen auttakoon myös tämän päivän ideologisten huijausten paljastamisessa.

Viime viikolla WIlle Rydman arvosteli Facebookissa HS:n haastattelua Lähi-idän ja islamin tutkija Susanne Dahlgrenista. Siinä Dahlgren kertoi, ettei ollut törmännyt todisteisiin, että toiminta olisi ollut ennalta suunniteltua ja järjestelmällisiä.

– Etenkin Lähi-idän ja Venäjän tutkimus on Suomessa usein lähinnä tutkimuskohteen toiminnan parhain päin selittelyä. Ilmiötä kuvaamaan sopii se kaiketi Nietzscheltä peräisin oleva toteamus, että kun tuijottaa riittävän pitkän aikaa pimeyteen, niin lopulta pimeys alkaa tuijottaa takaisin, Rydman pohti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)