Verkkouutiset

Tekoälyä voidaan hyödyntää kuvien taustassa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Whatsappiin ilmestyi uusi toiminto

Meta on mahdollisesti lisäämässä uutta tekoälytoimintoa sovellukseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Teknologiayhtiö Meta toi viime vuoden lopulla tekoälytoiminnot osaksi palveluitaan Instagramissa ja Facebookissa. Toimintoja ollaan nyt mahdollisesti siirtämässä Whatsappiin, joka on sekin Metan omistuksessa. Asiasta kertoo blogissaan intialainen sosiaalisen median vaikuttaja AssembleDebug.

Tällä hetkellä Whatsappin käyttäjät voivat hyödyntää tekoälyä luomalla viesteihin liitettäviä tarroja. Uuden toiminnon myötä on mahdollista esimerkiksi vaihtaa kuvan tausta toiseksi kuvailemalla, mitä taustalla pitäisi olla.

AssembleDebug perustelee väitettä sillä, että hän sai Whatsappin uusimmassa beetaversiossa 2.24.7.13 vastaavan toiminnon näkyville. Hänen jakamassaan kuvassa näkyy ruudun vasemmassa nurkassa painike, josta avautuvat vaihtoehdot ”Backdrop”, ”Restyle” ja ”Expand”.

Painikkeista ei toistaiseksi tapahdu mitään, joten voidaan olettaa, että toimintoa vasta valmistellaan. Tarkempaa tietoa toiminnon käyttöönotosta ei ole toistaiseksi annettu.

Suomessa asiasta kertoi ensin Iltalehti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)