Verkkouutiset

MiG-29-hävittäjiä matkalla Ukrainaan. / Ozbrojene sily Slovenskej republiky

Video näyttää: Näin uudet hävittäjät siirrettiin Ukrainaan

Puolustaja saa käyttöönsä kymmeniä MiG-29-koneita Puolalta ja Slovakialta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Slovakian asevoimat on julkaissut videon MiG-29-hävittäjien siirtolennosta Ukrainaan.

Slovakian hallitus hyväksyi maaliskuun puolivälissä yhteensä 13 MiG-29:n lähettämisen Ukrainan tueksi. Puolan presidentti Andrzej Duda vahvisti samalla, että maan lupaamista hävittäjistä ensimmäiset neljä toimitetaan pikaisella aikataululla.

MiG-29-hävittäjien siirron on katsottu vahvistavan Ukrainan ilmavoimia lähes välittömästi, sillä kyseinen konemalli on jo käytössä ja tuttu ukrainalaisille lentäjille. Pidemmällä aikavälillä Ukraina toivoo saavansa käyttöön F-16:n kaltaisia länsimaisia hävittäjiä.

Osa asiantuntijoista arvioi aiemmin, että Puolan ja Slovakian MiG-29:t olisi purettava osittain ja siirrettävä rekoilla tai rahtijunilla Ukrainaan. Slovakian asevoimien video osoittaa, että koneet päätettiin lennättää suoraan perille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)