Verkkouutiset

Vuoden poliisikoira 2019 Viksu ja ohjaaja, vanhempi konstaapeli Toni Tarkiainen arkistokuvassa. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Verkossa voi nyt tutustua kaikkiin Suomen poliisikoiriin

Uusi galleria esittelee poliisin noin 250 koiraa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) verkkosivuille on avattu poliisikoiragalleria.

Uusi galleria esittelee Suomen poliisin noin 250 koiraa. Voit selata galleriaa koirien virallisten nimien mukaisessa aakkosjärjestyksessä, etsiä hakusanalla tai suodattaa hakutuloksia ominaisuuksien mukaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Jokaisesta koirasta kerrotaan sen rotu, sukupuoli, syntymäaika ja sijoituspaikka eli minkä poliisilaitoksen koira se on. Koiran tiedoissa näkyy myös työtehtävä eli onko se partiokoira vai erikoiskoira. Jos koira on Kennelliiton rekisterissä, pääset linkin kautta tutkimaan koiran tietoja jalostustietojärjestelmästä, kertoo poliisikoiralaitoksen johtaja, ylikomisario Pasi Kemppainen tiedotteessa.

– Lisäksi poliisikoiragalleriassa on valokuva tällä hetkellä yli sadasta koirasta. Selaamalla kuvia ja koiragallerian tietoja huomaat, että poliisissa työskentelee hyvinkin erilaisia koiria: mukana on paimenkoirarotujen lisäksi muun muassa noutajia ja yksi terrierikin.

Koiragalleria löytyy poliisiammattikorkeakoulun verkkosivuilta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Osiossa on tietoa poliisikoirien koulutuksesta, koiranohjaajan työstä ja poliisikoiralaitoksesta.

Polamkiin kuuluva poliisikoiralaitos hankkii ja omistaa kaikki Suomen poliisikoirat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)