Verkkouutiset

Ukrainan asevoimien FPV-drooniryhmä Donetskin rintamalla 16. marraskuuta 2023. LEHTIKUVA / AFP, AFP / LEHTIKUVA / ANATOLII STEPANOV

Venäläissotilas valittaa: Räjähdelennokit iskevät välittömästi

Venäläiskanavan mukaan ukrainalaisilla on lennokkisodankäynnissä ylivoima Dneprin vasemmalla rannalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Telegramin venäläisellä ”Dva Majora”-sotakanavalla venäläissotilaat valittavat, että Dneprin vasemmalla rannalla ei voi liikkua lainkaan: joko FPV-räjähdelennokki lentää päin tai ukrainalaisten kranaatinheittimet alkavat toimia.

Venäläissotilaiden valitus kertoo intensiivisestä lennokkisodankäynnistä Krynkyn kylän lähellä Hersonin alueella.

– Ja jos meidän kranaatinheitin toimii jossain, lentävät kaikki Ukrainan lennokit sinne. Ukrainan lennokit vaihtelevat vuorottain karusellissä, melu ja pörinä kuuluu jatkuvasti metsässä. Ne valvovat teitä, näkevät kaikki ihmiset ja heti pian FPV-lennokki rentää autoa päin.

Sotilaiden mukaan ”koko ongelma on, ettei meillä joko ole elektronisen sodankäynnin kalustoa tai ne eivät siitä välitä”.

– He lähettivät pojat juuri hyökkäykseen, mutta ongelma on, että natsit hallitsevat taivasta, valitetaan kanavalla ukrainalaisiin muka natseina viitaten.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)