Verkkouutiset

Kuvituskuva Venäjän puolustusministeriön päämajasta. AFP / LEHTIKUVA / ALEXANDER NEMENOV

Venäjän panttivankitilanne ohi – sieppaajat ammuttu

Panttivangit eivät loukkaantuneet tilanteessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjällä Donin Rostovissa oli käynnissä panttivankitilanne. Venäläisen RIA Novostin mukaan useamman miehen ryhmä otti kaksi pidätyskeskuksen työntekijää vangiksi. Miehet olivat aseistautuneet ainakin palokirveillä ja pampuilla.

Venäläismedioiden mukaan miehet vaativat panttivankeja vastaan autoa ja vapaata poistumista vankilasta.

BBC:n tietojen mukaan poliisi ja kansalliskaarti hälytettiin paikalle, kun ensimmäiset tiedot panttivankitilanteesta tulivat.

Miehet olivat terroristijärjestö Isiksen kannattajia. Vangit olivat onnistuneet salakuljettamaan veitsiä, Isiksen lippuja sekä puhelimia selleihinsä. He onnistuivat pakenemaan sellin ikkunan kautta, tunkeutuivat vartijoiden huoneeseen ja ottivat panttivankeja.

Panttivankitilanne päättyi sieppaajien ampumiseen. Panttivangeiksi joutuneet kaksi vanginvartijaa eivät loukkaantuneet tilanteessa.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)