Verkkouutiset

Venäläisjoukkojen miehittämä rakennus räjäytettiin. / umftteam / Telegram

Venäjän joukot etenivät rakennukseen – Ukraina räjäytti

Puolustajien kerrotaan houkutelleen venäläisiä ansoitettuihin kohteisiin Bahmutissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Taistelut ovat jatkuneet viime päivinä kiivaina Itä-Ukrainan Bahmutin kaupungissa. Venäjän hyökkäyksen arvioitiin aiemmin hyytyneen kaupungin etelä- ja pohjoispuolella, mutta eteneminen on jatkunut kohti Bahmutin ydinkeskustaa.

Sotaa seuraavat venäläiset bloggaajat väittävät Wagner-palkkasotilaiden siirtyneen uusiin asemiin lähempänä keskusta-aluetta, sillä sivustoja suojaamaan on tuotu uusia Venäjän asevoimien yksiköitä.

Ukrainan asevoimien mukaan venäläisjoukot ovat kärsineet kovia tappioita rynnäköissään. Ukrainan kerrotaan päästäneen Venäjän sotilaita etenemään rakennuksiin, jotka oli aiemmin ansoitettu täyteen räjähteitä.

Eräällä lennokin kuvaamalla videolla monikerroksinen rakennus tuhoutuu massiivisessa räjähdyksessä. Ukrainan 93. mekanisoitu prikaati on julkaissut viime päivinä useita videoita vastaavista tapauksista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)