Verkkouutiset

Autoja sakeassa lumipyryssä. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Varoitus autoilijoille huonosta ajokelistä

Fintrafficin mukaan kesärenkailla ei ole syytä lähteä liikenteeseen lähipäivinä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Fintrafficin tieliikennekeskus kehottaa seuraamaan kehittyvää säätilannetta tarkkaan, jos on lähipäivinä lähdössä autolla liikenteeseen.

Ilmatieteen laitoksen ennusteiden mukaan perjantai-illasta 19.4. alkaen Suomen itäosista on leviämässä lumisadealue, joka tekee ajokeleistä huonot. Lumisadealue leviää illan ja yön aikana kohti maan länsiosaa, ja ajokelit heikkenevät Keski-Suomea, Kanta-Hämettä ja Uuttamaata myöten.

– Ennusteiden mukaan lumikertymät voivat idässä olla jopa 10 cm luokkaa, ja pakkasta on luvassa laajasti koko Suomeen muutoinkin, joten kesärenkailla ei ole syytä liikenteeseen lähteä. Vaikka kesänopeudet onkin otettu käyttöön, niin talviset olosuhteet tulee huomioida myös sovittamalla oma ajonopeus kelien mukaiseksi ja lisäämällä turvaväliä edellä ajavaan, muistuttaa Fintrafficin tieliikennekeskuksesta liikennekeskuspäällikkö Sanna Piilinen tiedotteessa.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)