Verkkouutiset

Tuhottua venäläsikalustoa esillä Kryvyi Rigissä 15. syyskuuta. AFP / LEHTIKUVA / ROMAN PILIPEY

Ukrainan mukaan Venäjältä on kaatunut noin 275000 miestä

Hyökkääjän panssarivaunuja olisi tuhottu yli 4600.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan armeijan pääesikunta kertoo Facebookissa, että hyökkääjiä olisi kaatunut nyt noin 274 950 sitten Venäjän hyökkäyksen alun 24. helmikuuta 2022.

Lisäksi Ukraina ilmoittaa tuhonneensa tähän mennessä 4 644 Venäjän panssarivaunua, 8 891 panssaroitua miehistönkuljetusvaunua ja 8 690 muuta sotilasajoneuvoa.

Lisäksi Venäjän kerrotaan menettäneen 315 lentokonetta, 316 helikopteria, 4 481 lennokkia ja dronea, 528 ilmatorjuntayksikköä, 6 177 erilaista tykistöasetta ja 785 raketinheitintä.

Risteilyohjuksia Ukraina kertoo ampuneensa alas 1 517.

Ukraina on ollut hyvin vaitonainen omista tappioistaan, mutta niidenkin arvioidaan olevan raskaita. Sodan yhteistappiot lähestyvät jopa puolta miljoonaa sotilasta, arvoitiin elokuun puolivälissä. Näistä Ukrainan osuus olisi 70 000 kaatunutta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)