Verkkouutiset

Ruumiita asetetaan jonoon tunnistamista varten Butshan hautausmaalla Kiovan pohjoispuolella 6. huhtikuuta 2022. AFP/LEHTIKUVA/RONALDO SCHEMIDT

Ukrainan mukaan hyökkääjä tekee sotarikoksen 10 minuutin välein

Venäjää syytetään jo lähes 130000 sotarikoksesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän täysimittaisen hyökkäyksen jälkeen Ukrainan syyttäjät ovat rekisteröineet lähes 130 000 venäläisten sotarikosta, mikä on keskimäärin 150 päivässä.

– Historiallinen rauhanhuippukokous kokosi yhteen edustajia yli sadasta valtiosta ja organisaatiosta yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi eli oikeudenmukaisen rauhan palauttamiseksi ja säilyttämiseksi. Minulla on kunnia olla mukana huippukokouksen keskustelussa sotarikoksista selvinneiden rohkeiden ukrainalaisten kanssa, valtakunnansyyttäjä Andriy Kostin sanoi Ukrinformin mukaan.

Tähän mennessä valtakunnansyyttäjänvirasto on rekisteröinyt lähes 130 000 sotarikosta, mikä on keskimäärin 150 rikosta päivässä.

– Kymmenen minuutin välein Venäjä tekee rikoksen Ukrainaa ja ukrainalaisia vastaan.

– Toivon vilpittömästi, että huippukokous vahvistaa kansainvälisen yhteisön ponnisteluja näiden rikosten lopettamiseksi. Tämä sisältää työtä Venäjän federaation laittomasti pidättämien ukrainalaisten siviilien ja hyökkääjän väkisin karkotettujen lasten vapauttamiseksi ja palauttamiseksi, Kostin lisäsi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)