Verkkouutiset

Ukrainan ilmatorjuntaohjus osuu kohteeseensa. / mil.gov.ua

Ukrainan asevoimilta harvinainen video: Tältä näyttää lennokin tuhoaminen

Ohjuspatterin kerrotaan pudottaneen Orlan-10-tiedustelulennokin maan eteläosissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan ilmavoimien eteläinen komentokeskus on julkaissut harvinaisen videon siitä, kuinka ilmatorjuntapatterin miehistö seuraa ja tunnistaa kohdettaan lähestyvän Venäjän lennokin.

Kyseessä oli tiettävästi Orlan-10-tiedustelulennokki, joka tuhottiin marraskuun 24. päivänä. Video on mahdollisesti kuvattu Hersonin alueella, jossa on käyty viime viikkoina kiivaita taisteluita ukrainalaisjoukkojen edettyä Dnepr-joen itäpuolelle.

Julkaisusta näkyy, kuinka ilmatorjuntaohjus saavuttaa kohteensa muutamassa sekunnissa. Venäläislennokki tuhoutuu räjähtäen.

Venäläislennokkeja pyritään metsästämään myös liikkuvilla ajoneuvopartioilla. Yli sadan raskaalla konekiväärillä varustetun lava-auton on kerrottu päivystävän Kiovan alueella ja maan pohjoisosissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)