Verkkouutiset

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kokokouksessa maan hallituksen kanssa vuonna 2022. (Photo by UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP) / - LEHTIKUVA / AFP Str

Ukraina vähentää joka kolmannen ministeriönsä

Maassa on tällä hetkellä 21 ministeriötä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukraina pyrkii vähentämään ministeriöidensä määrää kolmanneksella osana laajaa hallinnon uudistusta, uutisoi The Kyiv Independent.

Hallinnon uudistuksessa myös virkamiesten määrää vähennetään merkittävästi. Ukrainan pääministeri Denys Shmyhalin mukaan jo tämän vuoden puolella 20 000 virkaa on lakkautettu.

Tällä hetkellä Ukrainassa on 21 ministeriötä. Shmyhalin mukaan tavoitteena on, että uudistuksen jälkeen ministeriöitä olisi 15 tai 16.

Shmyhalin mukaan tavoitteena on, että politiikkatoimien suuntaviivat muodostetaan edelleen erillisissä ministeriöissä. Kuitenkin lakien luonnosteleminen ja monet hallintoon liittyvät tukitehtävät keskitettäisiin hallintokeskukseen.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyn mukaan tavoitteena on säästää hallinnosta ja kehittää toiminnan koordinaatiota.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)