Verkkouutiset

Tuhottu venäläinen panssaroitu ajoneuvo Harkovan alueella. AFP/LEHTIKUVA/ROMAN PILIPEY

Ukraina kertoo hyökkääjän kovista tappioista – 2500 kaatunutta kahdessa päivässä

Ukraina ilmoittaa jo noin 405 000 venäläisen kaatuneen koko sodan aikana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan asevoimien pääesikunta kertoo 2 520 venäläisen kaatumisesta sunnuntaina ja maanantaina. Näin ollen venäläisiä olisi kaatunut yhteensä noin 404 950 sitten Venäjän hyökkäyksen alun 24. helmikuuta 2022.

Pääesikunta kertoo myös sunnuntaina ja maanantaina 15 tuhotusta panssarivaunusta, 60 panssaroidusta miehistönkuljetusvaunusta ja 69 muusta sotilasajoneuvosta.

Venäjän kerrotaan menettäneen lisäksi 64 erilaisesta tykistöaseesta, neljästä raketinheittimestä ja yhdestä ilmatorjuntayksiköstä. Viime päivien aikana Ukraina on ampunut alas myös kuusi modernia taistelukonetta.

Kaikkiaan Ukraina sanoo hyökkääjän menettäneen sodan aikana 6 506 panssarivaunua, 12 268 panssaroitua ajoneuvoa, 9 773 tykistöasetta ja 12 805 muuta sotilasajoneuvoa. Hyökkääjän sotilaskoneita olisi ammuttu alas tai tuhottu muutoin 338 kappaletta ja helikoptereita 325.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)