Verkkouutiset

Veden kantamista kesämökillä 7. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Talsa: Tällaisen kesämökin saa 50 000 eurolla

Paikkakunnasta riippuen 50 000 eurolla saa pienen järvenrantamökin tai siistin kuivanmaan mökin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etuovi.com-palvelun perusteella kaikkein suosituimmat mökkipaikkakunnat ovat tällä hetkellä Kuusamo, Kittilä, Kuopio, Savonlinna ja Mikkeli.

Taloussanomien selvityksessä ilmenee, että 50 000 euron budjetilla saa hankittua mökin kaikilta kärkipaikkakunnilta poislukien Kittilästä, jossa halvimmasta myytävästä mökistä saa pulittaa 89 000 euroa. Se sijaitsee pienessä Puljun kylässä, siinä on kaivo ja ulkovessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kittilän muita suosikkikohteita korkeampaa hintatasoa selittää kansainvälisesti suosittu matkakohde Levi, jonne mökkikauppa on keskittynyt. 50 000 euron budjetilla sieltä saa osaomistushuoneiston, jota voi käyttää joitakin viikkoja vuodessa. 150 000–250 000 eurolla saa 10–15 vuotta vanhan paritalon puolikkaan muutamalla makuuhuoneella. Hulppeammissa kohteissa hinnat nousevat jo miljoonaluokkaan.

Kuusamosta 50 000 eurolla saa noin 50 neliöisen perusmökin, joka on pääsääntöisesti 1980-luvulla rakennettu ja sijaitsee kaupungin etelä- tai itäosissa. Yleinen hintahaarukka on 25 000–250 000 eurossa.

Kuopiosta löytyy useampi alle 50 000 euron kohde. Rahalla saa kuivanmaan mökin tai saarimökin. Mantereelle veden äärelle budjetti ei riitä.

Savonlinnasta 50 000 eurolla voi saada jopa kuivanmaan tontilla sijaitsevan omakotitalon. Rannalta saa perinteisen mökin, jossa on sähköt. Saimaan rannalle budjetti ei riitä.

Viidenneksi haetuin mökkipaikkakunta on Mikkeli, jossa ei myöskään pääse Saimaan rannalle asti, mutta 50 000 voi ostaa mökin pienen järven tai lammen ääreltä tai kuivanman mökin. Mukavuuksista on jonkin verran tingittävä, eikä sähköjä välttämättä ole. Halvimmillaan siisti kuivanmaan mökki vaihtaa omistajaa 40 000 eurolla ilman tarvetta suuremmille remonteille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)