Verkkouutiset

Ihmisiä ostoksilla kauppakeskus Triplassa Helsingissä. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Suomalaisyritykset toivovat Joe Bidenin jatkavan USA:n presidenttinä

Vain muutama prosentti kyselytutkimukseen vastanneista yrityksistä kokee, että Donald Trump olisi heille parempi vaihtoehto.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

70 prosenttia suomalaisyrityksistä näkee, että Joe Biden olisi heidän yrityksensä näkökulmasta Donald Trumpia parempi vaihtoehto vaalivoittajaksi marraskuisissa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

Vain muutama prosentti vastaajayrityksistä kokee, että Trump olisi heille parempi vaihtoehto. 27 prosenttia yrityksistä ei osaa ottaa asiaan kantaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tulokset selviävät OP:n Yrityspulssi-tutkimuksesta.

– Suomalaisyritykset ovat asiasta varsin yksimielisiä. Yritykset toivovat toimintaympäristöönsä vakautta erityisesti viime vuosien globaalin turbulenssin jälkeen – epävarmuus on aina myrkkyä investoinneille. Bidenin politiikan ja sen vaikutusten kansainväliseen kauppaan voidaan nähdä olevan paremmin ennakoitavissa. Lisäksi esimerkiksi Bidenin ympäristöpolitiikka on Trumpia enemmän linjassa EU:n ympäristöpolitiikan ja -tavoitteiden kanssa, kertoo OP Yrityspankin toimitusjohtaja Katja Keitaanniemi tiedotteessa.

Kyselytutkimukseen vastasi huhti–toukokuussa 100 suomalaista yritystä, joiden liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa.

Tutkimukseen vastanneista eniten vaikutuksia presidentinvaalitulokselta odottavat teollisuuden alan ja vähiten kaupan alan yritykset.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)