Verkkouutiset

Luoti iskeytyi kiikariin sivusta. Your Finnish Friends / www.twitter.com

Suomalainen vapaaehtoinen sai luodin kiikariinsa Ukrainassa – kuva

Uuden kiikarin kerrotaan olevan jo matkalla taistelijalle.

Ukrainassa sotiva suomalainen vapaaehtoinen on selvinnyt hurjasta läheltä piti -tilanteesta rintamalla.

– Tältä näyttää, kun venäläinen ampuu suomalaisvapaaehtoista kohti, mutta kehon sijaan luoti osuu kiikariin. Läheltä piti -tilanne, joka olisi voinut vaatia hengen. Suomalaisvapaaehtoinen on kuitenkin hengissä ja uusi kiikari matkalla Ukrainaan, vapaaehtoisia avustava Your Finnish Friends ry kertoo X-somepalvelussa (entinen Twitter).

Päivityksessä on jaettu alla näkyviä kuvia kiikarista. Venäläisen luoti näyttää tulleen sisään kiikarin sivusta ja poistuneen sen pohjasta.

Your Finnish Friends (YFF) kerää varoja Ukrainan auttamiseen ja muun muassa myy tukituotteita. Ukrainaan hankitaan yhdistyksen mukaan sitä, mitä siellä tarvitaan. YFF kertoo kotisvuillaan järjestäneensä raintamalle muun muassa ballistisia kypäriä, suojalevyjä, luoti- ja sirpaleliivejä, kiristyssiteitä, ensiapupakkauksia, talvivaatteita, lava-auton ja muita materiaalihankintoja. Yhdistys ei myöskään käytä välikäsiä vaan apu viedään Suomesta suoraan Ukrainaan.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)