Verkkouutiset

Slovakian pääministeri Robert Fico. AFP / LEHTIKUVA / SAMEER AL-DOUMY

Slovakian ammutun pääministerin tila on vakaa

Robert Fico on jo lähellä positiivista ennustetta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Slovakian pääministeri Robert Ficon terveydentila on jo lähellä positiivista ennustetta useiden lisäleikkausten jälkeen. Hänen tilansa on edelleen vakava, mutta vakaa. Asiasta kertoo muun muassa BBC.

Varapääministeri Robert Kalinak on BBC:n mukaan lauantaina kertonut, että erilaiset lääketieteelliset toimenpiteet olivat alkaneet ”kantaa hedelmää”. Hän sanoi, että sairaalassa, jossa pääministeriä hoidettiin, oli tapahtunut ”useita ihmeitä” henkilöstön ponnistelujen ansiosta.

– En löydä sanoja kiitollisuudelle siitä, että lähestymme tasaisesti sitä positiivista ennustetta, hän lisäsi.

Pääministeri Ficoa ammuttiin neljä kertaa vatsaan ja kerran käsivarteen lähietäisyydeltä kun hän oli tapaamassa kannattajiaan. Hänen vammojensa on kerrottu olevan hyvin vaikeat.

Sisäministeri Matus Sutaj Estok sanoi torstaina, että Ficon ampumisesta epäilty oli toiminut yksin ja osallistunut aiemmin hallituksen vastaisiin protesteihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)