Verkkouutiset

Norjan parlamentti eli Stortinget. WIKIMEDIA COMMONS

Sauli Niinistö vierailulle Norjaan

Tasavallan presidentti tapaa kuningas Harald V:n ja pääministeri Jonas Gahr Støren.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tekee virallisen vierailun Norjaan 10.–11. lokakuuta 2022, tasavallan presidentin kanslia kertoo tiedotteessa.

Vierailu käynnistyy maanantaina 10. lokakuuta Oslossa Norjan ulkopoliittisen instituutin NUPIn seminaarilla, jossa presidentti Niinistö on pääpuhujana. Seminaarin teemana on pohjoismainen lähestymistapa Euroopan turvallisuustilanteeseen. Presidentti Niinistön avauspuheenvuoron jälkeen hän ja Norjan pääministeri Jonas Gahr Støre keskustelevat aiheesta.

Norjan ulkopoliittisen instituutin tilaisuuden jälkeen presidentti Niinistö tapaa Norjan kuningas Harald V:n kuninkaanlinnassa.

Kahdenväliset keskustelut pääministeri Gahr Støren kanssa presidentti Niinistö käy iltapäivällä pääministerin virka-asunnolla. Aiheina ovat muun muassa Venäjän sotatoimet Ukrainassa, Euroopan turvallisuusjärjestyksen tulevaisuus sekä Suomen ja Norjan yhteistyö ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikassa. Keskustelujen päätteeksi presidentti ja pääministeri pitävät yhteisen lehdistötilaisuuden.

Tiistaina 11. lokakuuta presidentti Niinistö tapaa Norjan puolustusministeri Bjørn Arild Gramin. Presidentti vierailee myös Norjan parlamentissa, Stortingetissa, missä hän keskustelee parlamentin puhemies Masud Gharahkhanin sekä Norjan ulkoasiain- ja puolustusvaliokunnan kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)