Verkkouutiset

Poliisi autossa. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Rattijuoppo yritti tekeytyä matkustajaksi huonolla menestyksellä

25-vuotiasta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kesäinen ja paikoin helteinen sää on saanut ihmiset ulos sankoin joukoin, jolloin myös sattuu ja tapahtuu.

Hämeen poliisilla on ollut vilkas 341 tehtävän vuorokausi. Poliisi kertoo muun muassa tapauksesta, jossa partio havaitsi Janakkalassa Valtatie 3:lla kohti pohjoista 70 km/h vauhdilla matelevan auton 120 km/h rajoitusalueella. Auto seilasi molemmilla kaistoilla käyden välillä pientareenkin puolella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Auto pysäytettiin Turengin liittymään, jolloin kuljettaja, 25-vuotias mies, oli hypännyt apukuljettajan paikalle ja kiistänyt ajaneensa autoa sekä kieltäytynyt puhaltamasta alkometriin. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Hän suostui  myöhemmin puhaltamaan alkometriin, ja sen tulos oli 1.96 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Myös Oulun poliisilaitoksen yö oli vilkas. Poliisipartion haaviin jäi valoton motocross-pyörä Haukiputaantiellä. Kuljettaja pakeni poliisia aiheuttaen vaaraa muille tienkäyttäjille. Partio tavoitti kuljettajan, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,60 milligrammaa litrassa. Nuorukaisella ei ollut menopelin kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta ja motocross-pyörä oli rekisteröimätön. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Poliisi takavarikoi motocross-pyörän.

Lapin kesäyössä poliisia työllisti tavanomaiset tehtävät. Poliisi epäilee rovaniemeläisessä yksityisasunnossa puolisoaan lyönyttä ja riehunutta miestä pahoinpitelustä. Hänet otettiin kiinni.

Poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä Kemin keskustan ravintolassa. Tapahtumapaikalla selvisi, että ravintolassa ollut asiakas oli suihkuttanut kaasusumuttimella, jonka seurauksena useampi henkilö oli altistunut. Poliisilla ei ole tiedossa, että tilanteesta olisi aiheutunut altistuneille hoitoa vaativia vammoja. Poliisi otti yhden henkilön kiinni epäiltynä pahoinpitelystä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)